Hlavní obsah

Johnny Depp: Bez drog se nudím

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Hollywoodský herec Johnny Depp se dal konečně dohromady. Na nátlak své manželky, francouzské herečky a zpěvačky Vanessy Paradisové přestal fetovat a hodlá se obětavě věnovat rodině. Bez drog se ale jeho život proměnil v jednu velkou nudu. Informaci přinesl internetový server Daily Express.

Foto: Radovan Šťastný.
Článek

Čtyřicetiletý herec se vydal na správnou cestu a na drogy zanevřel. V současnosti je prý naprosto čistý. Přestože by měl mít ze svého pokroku radost, přiznal, že se bez omamných látek pekelně nudí.

"Když kouříte opium, chcete pořád jen odpočívat, protože droga vás úplně uvolní," vyprávěl Depp. "Teď piju jen červené víno, to je vše. Jsem ale vážně strašně nudný," postěžoval si herec.

Pochopil Van Gogha

Poklidného života bez zvratů si nyní Depp užívá ve Francii se svou chotí Vanessou Paradisovou a jejich dvěma dětmi. Ačkoliv prý kolem sebe zábavu nešíří, je kvůli svým potomkům rád, že už ho drogy nijak nesvazují.

"Pak už jsem kokain nesnášel, ale oblíbil jsem si absint. Ten je jako marihuana. Když se ho napijete trochu víc, pochopíte, proč si Van Gogh uřízl ucho," dodal herec.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám