Hlavní obsah

Jmenuji se Miss Slovensko, ztrapnila se Slovenka na Miss Universe

Novinky, Jakub Kynčl
Las Vegas

Naši slovenští sousedé jen schovávají hlavu do dlaní. Jejich krasavice Anna Amenová (25) je totiž na mezinárodní soutěži Miss Universe pořádně ztrapnila. Její špatné znalosti angličtiny a možná i nervy způsobily to, že Amenová v Las Vegas v oficiálním klipu řekla: "Ahoj, jmenuji se Miss Slovensko."

Článek

Slovenská média si neberou servítky a do pohledné dívky se pořádně pouští. Titulky jako "Byla úplně mimo", "Trapas ve Vegas" se to "nad Tatrou" jen hemží. A to se blondýnka před odjezdem holedbala, jak bude v USA komunikovat běžnou angličtinou, se kterou nemá potíže.

Rozhovor, který Amenová ve Vegas natočila, však odhalil smutnou skutečnost. Amenová si s angličtinou rozumí asi tak podobně, jako Eskymák hovoří po měsíci pobytu v Praze česky. Na otázku, jakou nejlepší radu by dala muži, odpověděla: "Musí být vtipný..., jako pro mě? Vtipný. Nevím. Vtipný."

A další odpověď byla ještě nejapnější. Na otázku, jaký nejkrásnější dar v životě dostala, odvětila: "Nejlepší dar je být dobrá dcera pro moji matku. To je nejlepší dárek, když jsem dostala svou matku," nesmyslně blekotala Amenová.

Vrcholem všeho pak byl moment, kdy měla napodobovat zvuky různých věcí. V okamžiku, kdy předváděla robota, přidala naneštěstí i anglickou větu - "Ahoj, moje jméno je Miss Slovenská republika."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám