Hlavní obsah

Jennifer Anistonová potratila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Jennifer Anistonová, která nedávno radostně oznámila očekávání svého přírůstku, jehož otcem měl být její manžel Brad Pitt, s největší pravděpodobností potratila. Informovaly o tom deníky US Magazine a National Enquirer.

Foto: ČOV
Článek

Ani jeden ze zmiňovaných listů však neupřesnil datum potratu, oba pouze píší, že "se tak stalo před několika dny".

Listy dále záležitost okomentovaly s tím, že nešťastná událost slavné manžele přiblíží.

Tisková mluvčí obou herců případný potrat odmítla potvrdit, zároveň jej však výslovně nevyvrátila.

"Odešli od lékaře smutní, ale doma už byli zase plni nadějí. Brad a Jennifer to jen utvrdilo v přesvědčení, že dítě mít budou. Snaží se znova počít," prozradil blízký přítel hvězdného páru, jehož odcitovala agentura Korzo/P.  

Sejde i ze psa

Manželé jsou nyní velmi zklamaní, přitom ještě nedávno probírali spíše rodinné záležitosti. Dohadovali se například o tom, jakou rasu psa si koupí. Jennifer, která ztělesnila Rachel v oblíbeném televizním seriálu Přátelé, by si přála labradora.

Dělal by tak společnost nejen jí, ale také by potěšil jejího potomka, kterého v té době ještě očekávala. Problémem však byl její manžel, který je na psí chlupy alergický. Anistonová nakonec svého chotě přemluvila. Nyní záměr pořídit si domácí zvíře zřejmě zkrachoval.

Reklama

Související témata:

Související články

Jennifer Anistonová je zřejmě těhotná

Jeden z nejsledovanějších hollywoodských párů Jennifer Anistonová a Brad Pitt s největší pravděpodobností očekávají potomka. Překvapivé odhalení provedl...

Brad Pitt chce být Angličanem

Brad Pitt vyrůstal ve Springfieldu ve státě Missouri a jako každý typický Američan ze Středozápadu je okouzlen britskými tradicemi a životním stylem. I proto...

Sídlo Brada Pitta zachvátily plameny

Herci Bradu Pittovi, který v současnosti dokončuje v Evropě snímek Ocean´s Twelve, přibyly další starosti. Právě při natáčení se dozvěděl, že jeho sídlo...

Výběr článků

Načítám