Hlavní obsah

Jasně zářící UFO vyděsilo obyvatele Melbourne

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Melbourne

Australskému nadšenci do UFO a dalších záhad se v sobotu podařilo nad Melbourne natočit trojici zářivých světel, která se pohybovala v různých směrech. Chvílemi navíc mizela a poté se opět objevovala. Stejné pozorování hlásily desítky obyvatel Melbourne.

BEZ KOMENTÁŘE: Australan natočil poměrně kvalitní záběry UFO nad Melbourne

 
Článek

Nikdo zatím nepřišel s uspokojivým vysvětlením nahrávky, která je na rozdíl od většiny roztřesených nebo rozmazaných videí natočena relativně kvalitně. Vzhledem ke způsobu, jakým objekty na videu manévrovaly, je opravdu těžké určit, o co se ve skutečnosti jednalo.

Jedno ze světel navíc v jeden moment vysokou rychlostí „vystřelilo“ vzhůru od země a poté zmizelo. To jen podnítilo fantazii fanoušků UFO, kteří doufají, že konečně objevili něco opravdu zajímavého.

UFO

Zkratka anglických slov Unidentified Flying Object (neidentifikovaný létající předmět) označuje předmět na obloze, jehož původ nelze racionálně vysvětlit.

V obecném povědomí pojem splynul s mimozemskými "létajícími talíři“.

Podle odborných studií lze přirozeně vysvětlit zhruba 97 procent nahlášených pozorování UFO. 

Zvláštností videa také je, že bylo pořízeno přes den. Server onlyMelbourne.com, který mimo jiné shromažďuje informace o pozorování UFO nad tímto městem, uvádí, že hlášení o neznámých objektech obdrží v průměru jednou týdně. Většina jich je ale spatřena v noci a minimum z nich je natočeno na video.

Reklama

Výběr článků

Načítám