Hlavní obsah

Jak nechat opravit díru v silnici? Zasaďte do ní vánoční stromeček

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Wilkes-Barre

Pokud vás trápí v okolí nepěkný výmol na silnici, můžete se inspirovat Američankou Mariettou Spakovou, která se rozhodla upozornit na špatný stav komunikace velmi netradičně. V předvánočním období ji napadlo do díry komplikující dopravu v ulici zasadit vánoční stromeček a donutit úřady k opravě. Na kuriozitu upozornila agentura UPI.

Foto: Profimedia.cz

Američanka zasadila do díry v silnici stromeček. Ilustrační foto.

Článek

Nápad se zrodil, když Spaková hledala vánoční ozdoby na půdě svého domu ve městě Wilkes-Barre. Do oka jí padl umělý vánoční stromeček, který podle jejích slov vypadal, že by do výmolu, jenž týdny čekal na opravení, přesně zapadl.

Se stromečkem se ve městě vyfotil i Santa Claus. 

Dodala také, že chtěla varovat před problematickým místem řidiče. To se jí povedlo a díky sociálním sítím, kde byl obrázek hojně sdílen, upozornila na problém i tamní úřady.

Dopravní úřad ve městě vydal prohlášení, v němž se zavázal výmol do týdne opravit. Uvedl rovněž, že nebyl opraven dříve z důvodu vytíženosti firmy zajišťující opravu komunikací. Stromeček tak zřejmě znovu najde místo v domě Spakových.

Reklama

Výběr článků

Načítám