Hlavní obsah

Hravý retrívr okradl reportérku v přímém přenosu, video se stalo senzací

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hvězdou vysílání ruské televize se nečekaně stal zlatý retrívr, který se dostal do reportáže o počasí stanice Mir 24. Překvapené reportérce čtyřnohý chlupáč sebral z ruky mikrofon a pádil s ním pryč. Reportérka se mu vydala v patách.

Pes ukradl ruské redaktorce mikrofon přímo při živém vstupuVideo: Novinky/Reuters

 
Článek

„Do Moskvy přichází jaro, teploty tento týden budou šplhat k devíti stupňům Celsia,” říkala divákům reportérka Naděžda Serežkinová.

To bylo v daný okamžik vše, o čem stačila informovat. Do záběru se totiž dostal zlatý retrívr, kterého zaujal barevný mikrofon, podařilo se mu ho získat a rychle s ním prchal pryč.

Serežkinová se okamžitě vydala zvíře pronásledovat, zatímco režie vrátila záběr do studia, kde se hlasatelka s ledovým klidem omluvila divákům za ztrátu spojení.

Mladý býček hledá svoji identitu. Teď si myslí, že je pes

Koktejl

O chvíli později se Serežkinová do vysílání vrátila opět s mikrofonem v ruce. „Jak je vidět, počasí už je vhodné třeba na procházku se psem,” poradila divákům s retrívrem po boku.

Video se okamžitě stalo hitem internetu. Lidé ho začali hojně sdílet a za čtyři dny ho vidělo přes půl milionu lidí.

Zlatý retrívr se postaral o jeden z nejpovedenějších aprílových žertů tohoto roku. Jak to dopadne, když se aprílové žerty povedou o něco méně, si můžete poslechnout v druhém dílu odlehčeného podcastu Guláš, který vychází pravidelně každý druhý čtvrtek na Novinkách, nebo třeba Spotify.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám