Hlavní obsah

Herec Justin Baldoni předvedl své výstavní tělo v plavkách

Novinky, Dagmar Plecháčová
Costa Maya

Americký herec Justin Baldoni tento týden v Mexiku předvedl své vypracované tělo při natáčení krátkého reklamního klipu pro společnost zařizující luxusní zaoceánské plavby. Svým obdivovatelkám tak nabídl herec, který se objevil například v seriálech Hrdinové, Kriminálka New York či Everwood, velice příjemnou podívanou.

Foto: Profimedia.cz

Herec ukázal, že je mu sport stále blízký.

Článek

Na nejnovější lodi Allure of the Seas patřící společnosti Royal Caribbean ukázal, že na vlnách, které dokáže utvořit jeden z bazénů na palubě, se dá například i surfovat. Pokud se na tvorbě klipu podílely i ženy, zřejmě měly co dělat, aby se soustředily pouze na svou práci.

Foto: Profimedia.cz

Baldoni na svou velkou roli stále ještě čeká, ale v sedmadvaceti letech má ještě dost času.

Foto: Profimedia.cz

Sedmadvacetiletý herec na své postavě intenzivně pracuje a výsledek je znát.

Sedmadvacetiletý Baldoni u nás zatím není příliš známý, filmoví fanoušci jej mohou znát například z filmů Domácí mazlíček, Svatební mrákoty, Ztracený ostrov či Žraloci útočí.

Foto: Profimedia.cz

Herec během natáčení reklamy pro společnost zajišťující luxusní plavby.

Mladý herec se narodil v roce 1984 ve „městě celebrit“ Los Angeles, ale vyrůstal v Oregonu. Na vysoké škole se aktivně věnoval atletice a fotbalu stejně jako práci v místní rádiové stanici. Kvůli závažnému zranění podkolenní šlachy však musel přestat myslet na profesionální dráhu sportovce. Poté ale následovalo seznámení s několika vlivnými lidmi a jeho herecká kariéra začala stoupat.

Foto: Profimedia.cz

Kvůli zranění se musel vzdát sportovní kariéry a stal se hercem.

Foto: Profimedia.cz

Justin předvedl, že mu surfování není cizí.

Reklama

Výběr článků

Načítám