Hlavní obsah

Heidi Klumová má panickou hrůzu z létání

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Pokud by se chtěl někdo za něco pomstít německé supermodelce Heidi Klumové, měl by ji pozvat na vyhlídkový let. Jednatřicetiletá kráska se totiž létání bojí jako čert kříže. Pokaždé, než se s ní má zvednout letadlo ze země, vyžaduje ujištění od pilotů, že je let bezpečný a bez újmy přistane na druhé straně oceánu.

Článek

Modelka, která je nucena kvůli práci létat po celém světě prakticky neustále, trpí pocity úzkosti z létání již od dětství. Strachu ji nezbavilo ani pravidelné cestování letadlem.

"Myslím, že to u mě funguje spíš naopak. Místo toho, abych se s narůstajícím počtem letů uklidňovala, se stále více bojím," řekla a dodala, že jde o jedinou věc, kterou ze srdce nenávidí.  

Pomoc hledá u pilotů

"Nic s tím ale nemůžu dělat, protože musím kvůli práci létat. Bez letadel bych se opravdu neobešla," konstatovala Heidi Klumová a prozradila, že hledá pomoc u pilotů.

"Už jsem je požádala o pomoc nesčetněkrát. I když mě vždycky uklidňují, nic neúčinkuje. Jednoduše nesnáším, když nemůžu kontrolovat, co se se mnou děje."

Když už musí letět, cítí se mnohem lépe při letu helikoptérou, kde může pilota kdykoliv požádat o to, aby přistál, a hlavně se s ní nelétá v takových výškách jako s letadlem.

Anketa pod článkem:
Bojíte se létání letadlem?

"Jinak je to ale, když je hnusné počasí. To mě do helikoptéry nikdo nedostane. To už raději nastoupím do letadla, kde se buď koukám na film nebo poslouchám hudbu," uvedla Heidi Klumová, která se poslední dobou stále častěji věnuje natáčení filmů a jen za letošní rok už natočila tři snímky.

Anketa

Bojíte se létání letadlem?
Ano
39,7 %
Ne
60,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 600 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Heidi Klumová má miliónové nohy

Topmodelka německého původu Heidi Klumová je majitelkou nohou, jejichž hodnota činí 1,8 miliónu dolarů. Alespoň to tvrdí zlatník John Souglides z aukčního domu...

Heidi Klumová si dokázala práci udržet

Jednatřicetiletá Heidi Klumová, mnohými uznávaná za největší sexuální symbol dnešního Německa, si pomalu zvyká na obtíže života zaměstnané svobodné matky.

Výběr článků

Načítám