Hlavní obsah

Heidi Klumová si dokázala práci udržet

Právo, Jaroslav Höfer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Jednatřicetiletá Heidi Klumová, mnohými uznávaná za největší sexuální symbol dnešního Německa, si pomalu zvyká na obtíže života zaměstnané svobodné matky.

Foto: Jiří Smutný

Mufloni jsou vděčný objekt pro pozorování

Článek

"Copak porod," říká. "Lidé mě strašili, jak to bude těžké a jak to bolí, ale nebylo to tak hrozné. Bála jsem se, ale nakonec jsem měla z malé skvělý pocit," vypráví supermodelka o tom, jak se jí v květnu narodila dcera Leni. [celá zpráva]

Horší ale bylo neztratit práci. Uzavřela totiž lukrativní smlouvu s velkododavatelem dámského prádla - firmou Victoria's Secret, podle níž má vyinkasovat v přepočtu šedesát miliónů korun za to, že bude stát modelem pro fotografie do katalogu.  

Musela zhubnout

Vedení amerického podniku jí ale dalo najevo, že o překvapení a miminka nestojí, a nařídilo jí do měsíce po porodu zhubnout a dostat postavu zpět do bývalých tvarů. To se podařilo, a tak Heidi prestižní zakázku uchránila a ještě před koncem šestinedělí začala pracovat.

Když se začátkem srpna objevila na veřejnosti při vyhlašování ceny Žena roku, všichni se nad její postavou opět rozplývali.

Pravděpodobný otec malé Leni - manažer automobilové stáje Formule 1 Flavio Briatore - se k Heidi nezachoval právě nejlépe. Když otěhotněla, nechal ji být. [celá zpráva]

Mladou matku to ale nevyvedlo z míry. Našla si nového partnera - zpěváka Seala. "Ještě bych chtěla chlapečka," prohlašuje. S Briatorem si, jak říká, občas telefonuje a jejich vztah je prý fajn.

Ani finančně není Heidi na nikom závislá. Pod jejím jménem se prodává dámské oblečení a teď bude zaštiťovat i prodej nové kolekce výrobků pro miminka.

Nedávno získala kontrakt na reklamu depilačních strojků, v němž je přesně vyčíslena cena jejích dlouhých nohou. Kdyby je totiž strojek poškodil, modelka by měla nárok na odškodné. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Topmodelka Heidi Klumová porodila dceru

Německá modelka Heidi Klumová se v noci na úterý stala matkou. Na klinice v New Yorku porodila dceru, která se jmenuje Leni. Ve středu to oznámil list Express...

Výběr článků

Načítám