Hlavní obsah

Harry prozradil pohlaví očekávaného potomka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V ostře sledovaném interview prince Harryho a vévodkyně Meghan s Oprah Winfreyovou došlo i na radostné zprávy. Každý člen královské rodiny je vyhlížen britskou veřejností s napětím a na jméno a pohlaví dítěte se uzavírají sázky. Princ si proto nemohl vybrat lepší příležitost k oznámení pohlaví očekávaného potomka než rozhovor, který sledovaly miliony lidí.

Foto: Profimedia.cz

Harry a Meghan během ostře sledovaného interview s Oprah Winfreyovou

Článek

K prozrazení došlo v druhé části nedělního rozhovoru vysílaného televizí CBS, kdy se k vévodkyni Meghan připojil i princ Harry.

„Je to kluk, nebo holčička?“ zeptala se přímo k věci Oprah. Viditelně uvolněný pár se chvíli dohadoval, kdo novinu oznámí, stylem „Ty to řekni. Ne, ty to řekni“, až si slovo vzal princ Harry. „Bude to holčička,“ oznámil.

Chtěla jsem se zabít. V královské rodině se báli o barvu kůže dítěte, uvedla Meghan

Koktejl

Dodal, že když se to poprvé dozvěděl, byl nadšen. „Jsem vděčný. Mít jakékoliv dítě, jedno nebo dvě, je úžasné. Ale mít chlapce a potom dívku... Myslím tím, co víc si přát. Nyní máme naši rodinu, máme nás čtyři a naše dva psy,“ uvedl Harry.

Harry a Meghan čekají druhé dítě

Koktejl

Oprah se páru zeptala, zda neplánuje i další děti a nechce rodinu ještě rozšířit. V tom měl pár ale jasno. „Už je hotovo,“ potvrdili Harry i Meghan se smíchem. Vévodkyně pak prozradila, že se dítě narodí v létě.

Jaké bude jméno dalšího následníka trůnu? Sázkovka vypsala kurzy

Koktejl

Pokud se tak stane na území Spojených států, bude považováno za amerického občana. Současně ale bude stále figurovat v nástupnictví na britský trůn bez ohledu na to, že se Harry s Meghan vzdali královských povinností.

Holčička bude osmá v pořadí po princi Charlesovi, princi Williamovi, jeho třech dětech Georgeovi, Charlotte a Louisovi, princi Harrym a bratrovi Archiem Mountbatten-Windsorovi.

Reklama

Výběr článků

Načítám