Hlavní obsah

Jaké bude jméno dalšího následníka trůnu? Sázkovka vypsala kurzy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Princ Harry a vévodkyně Meghan v neděli oznámili, že očekávají dalšího potomka, což samozřejmě vyvolalo vlnu gratulací. K těm se připojily i britské sázkové kanceláře a rovnou vypsaly kurzy na jméno Archieho sourozence.

Foto: Profimedia.cz

Pricn Harry a vévodkyně Meghan

Článek

Syn Archie se vévodkyni Meghan a princi Harrymu narodil v květnu 2019, nyní ostře sledovaný pár čeká další dítě. „Obrovská gratulace Harrymu a Meghan. Pochopitelně se nyní veškerá pozornost obrátí ke jménu,“ uvedl Alex Apati ze sázkové kanceláře Ladbrokes.

Ta pochopitelně neváhala a stejně jako ostatní sázkové kanceláře vypsala kurzy na jméno nového následníka trůnu. Vzhledem k tomu, že v případě Archieho zvolili rodiče neformální ale tradiční jméno, favorizují bookmakeři Ladbrokes chlapecké jméno Alfie či dívčí jméno Alexandra v kurzu 4:1.

Harry a Meghan čekají druhé dítě

Koktejl

V závěsu jsou pak s poměrem 5:1 jména Charles nebo Charlie. Následují jména Harryho prarodičů Elizabeth či Phillip v kurzu 6:1 a Diana v kurzu 10:1.

Sázková kancelář Coral v kurzu 10:1 nejvíce favorizuje jména Diana a Thomas. Diane je jméno Harryho matky, Thomas naopak odkazuje k Meghaninu otci Thomasovi Markleovi.

Vévodkyně Meghan uspěla s žalobou na bulvár

Koktejl

Následuje Spencer v kurzu 12:1 a Albert, Phillip a Elizabeth s kurzem 16:1. Naopak dívčí jména Alice či Emma patří mezi méně pravděpodobné varianty.

Sázková kancelář Betfair zohledňuje to, že Harry a Meghan svého prvního syna pojmenovali Archie. „Sázky naznačují, že by si tentokrát Meghan s Harrym mohli vybrat tradičnější jméno. U nás jsou největšími favority s kurzem 8:1 Oliver a Diana,“ uvedl tiskový mluvčí společnosti Sam Rosbottom. Sázkova pak nabízí i jméno Doria po Meghanině matce.

Vévodkyně Meghan potratila

Evropa

Jasněji bude, pokud Harry s Meghan oznámí pohlaví očekávaného potomka. I na to si u britských sázkových kanceláří můžete vsadit podle očekávání je to však téměř padesát na padesát. Vsadit si můžete v kurzu 10:11, tedy 1,91.

Anketa

Jak se bude jmenovat druhé dítě pricne harryho a vévodkyně Meghan?
Alfie
2,8 %
Alexandra
5 %
Thomas
2,8 %
Diana
54,1 %
Oliver
2,2 %
Elizabeth
12,4 %
Charles
2,5 %
Doira
2,8 %
Phillip
2,5 %
Spencer
1,9 %
Alice
3,3 %
Albert
1,9 %
Emma
5,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 362 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám