Hlavní obsah

Harry a Meghan plánují koupit luxusní sídlo mezi hvězdami filmového plátna

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na konci března ukončí svoje královské povinnosti, a proto není divu, že se princ Harry a jeho manželka Meghan rozhlížejí po nemovitostech, kde budou žít se svým synem Archiem. Zatím poslední sídlo, které páru padlo do oka, je luxusní sídlo v Kalifornii.

Foto: Profimedia.cz

Harry a Meghan údajně krouží okolo luxusního sídla v Malibu.

Článek

Harry a Meghan avizovali, že se po ukončení královských povinností budou pohybovat mezi Velkou Británií a Kanadou. Poslední zprávy však hovoří o tom, že se pár dost možná usadí v Kalifornii, kde žije matka vévodkyně ze Sussexu.

Podle britského Daily Mailu dvojice krouží okolo nemovitosti v Malibu, v níž naposledy bydlel herec David Charvet, tedy představitel Matta Brodyho z legendárního seriálu Pobřežní hlídka.

Foto: Profimedia.cz

Cena nemovitosti je v přepočtu asi 162 milionů korun.

Sídlo v hodnotě přibližně sedmi milionů dolarů (přes 162 milionů korun) leží nedaleko Hollywoodu, takže v sousedství bydlí hvězdy filmového plátna jako Robert Downey jr. nebo Mel Gibson. Ve výbavě honosného domu pochopitelně nechybí bazény, pět ložnic, tenisový kurt a rozlehlý pozemek.

Výhodná poloha nemovitosti rovněž nahrává dvojici v jejích dalších plánech. Bývalá herečka Meghan by to měla k producentům společností jako Netflix a Disney opravdu, co by kamenem dohodil. Daleko by také nemusela cestovat za svojí matkou, která bydlí přibližně 50 kilometrů od Malibu.

Další rána pro Harryho s Meghan přišla přímo od královny

Koktejl

Ačkoliv se Buckinghamský palác oficiálně nevyjádřil, je jasné, že nové bydlení si budou muset najít vévoda s vévodkyní nejpozději do konce března, kdy se uzavře jejich královská kancelář. Poslední královskou povinnost by si měli manželé odbýt devátého března, kdy po boku královny Alžběty II. oslaví Commonwealth Day.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám