Hlavní obsah

Francouzští herci vypadají po plastických operacích jako vetřelci

– Cannes
Novinky, Dagmar Plecháčová

I muži občas neunesou tíhu času a přibývajících vrásek. Francouzští herci a dvojčata Igor a Grichka Bogdanoffovi jsou příkladem za všechny. Před třiceti lety patřili k oblíbencům celé Francie, když se stali hlavními hrdiny sci-fi série s názvem Temps X. Po sérii plastických operací ale nyní vypadají spíše jako vetřelci.

Foto: Profimedia.cz

Igor a Grichka Bogdanoffovi se stali hlavní atrakcí na večírku.

Článek

Dvojčata začala podstupovat zákroky ve snaze vylepšit svůj obličej už v roce 1990 a od té doby nepřestali. Naposledy se na veřejnosti ukázali v úterý na večírku ve francouzském Cannes k příležitosti 150. výročí společnosti Chopard. Tam kvůli svému vzhledu okamžitě zaujali média, a to dokonce více než mnohem známější tváře.

Dvojčata patřila k idolům mladých dívek a těšila se z jejich přízně. Postupem let však oba podstupovali stále více plastických zákroků, což změnilo jejich tváře k nepoznání. Svým vzhledem by dnes mohli působit v sci-fi filmu i bez maskování.

Foto: Profimedia.cz

V seriálu Temps X si dvojčata zahrála hlavní role. Před třiceti lety patřili Igor a Grischka Bogdanoffovi k idolům mnoha Francouzek.

Foto: Profimedia.cz

Dvojčata Igor a Grischka na večírku ke 150. výročí společnosti Chopard.

Foto: Profimedia.cz

Herci se před rokem objevili i na festivalu Jules Verne.

Proměnou však u Bogdanoffových prošel v podstatě celý jejich obličej. Ve věku šedesáti let nemají na tváři jedinou vrásku díky botoxovým injekcím. Mladší ale rozhodně nevypadají, spíš připomínají nepovedené voskové figuríny.

Foto: Profimedia.cz

Dvojčata Bogdanoffovi již dvacet let podstupují plastické zákroky.

Foto: Profimedia.cz

Dvojice si na plastických zákrocích vytvořila závislost.

Modelkám Naomi Campbellové a Evě Herzigové či herečce Kate Beckinsaleové se nedostalo zdaleka takové pozornosti jako právě bývalým hvězdám sci-fi série z 80. let minulého století.

Na plastické chirurgii si dvojčata vypěstovala závislost. Tvář jim „zdobí“ implantáty na bradě a lícních kostech, což opticky protáhlo jejich obličej stejně jako nejznámější experimentátorce v této oblasti Jocelyn Wildensteinové. Ta chtěla být atraktivní pro manžela a svůj vzhled co nejvíce přiblížit kočce.

Foto: Profimedia.cz

Jocelyn Wildensteinová podlehla touze po kočičím vzhledu.

Reklama

Výběr článků

Načítám