Hlavní obsah

Fotograf vystopoval neznámý pár, jemuž při žádosti o ruku pořídil úchvatnou fotku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Matthew Dippel se v Yosemitském národním parku v Kalifornii zrovna chystal vyfotit svého kamaráda, když v dáli na jedné z tamních vyhlídek zahlédl muže v pokleku žádajícího svou přítelkyni o ruku. Na nic nečekal a zamilovaný pár vyfotil. Aby však mohl úchvatnou fotku dvojici věnovat, musel ji nejprve najít. A to se mu před několika dny díky sociálním sítím povedlo, píše server CNN.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Dippel nikde v okolí žádného jiného fotografa neviděl, a tak stiskl spoušť a ihned poté běžel na vyhlídku, aby čerstvě zasnoubenému páru fotografii ukázal. Když však na místo dorazil, byli už pryč.

Rodák z Michiganu byl však rozhodnutý, že dvojice musí fotografii získat, a tak se nevzdal. Umístil ji na sociální sítě a poprosil lidi o sdílení, aby tím zvýšil šance na jejich nalezení.

Jeho příspěvek dosáhl během několika dní více než 20 tisíc sdílení, díky čemuž doputoval až tam, kam měl. Oním hledaným párem byli Charlie Bear a jeho snoubenka Melissa.

Bear serveru CNN prozradil, že to ve skutečnosti byly už druhé zásnuby. Poprvé Melissu požádal o ruku v únoru, oba ale chtěli něco speciálního, na co v životě nezapomenou. A to se jim, i s přispěním Dippela, rozhodně povedlo.

Reklama

Výběr článků

Načítám