Hlavní obsah

Enrique Iglesias má prý nejmenší penis na světě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Španělský lamač srdcí Enrique Iglesias se listu The Sun svěřil, že jeho pohlavní úd by klidně mohl být nejmenším na světě a že se vlastně nemá čím vychloubat. Vysvětlil tak, proč odmítl nabídku nechat se vyfotit na obal svého nového alba nahý.

Foto: Barbora Janečková

Kronikář města Zlína Bohumil Galásek s europoslankyní Martinou Dlabajovou

Článek

"Je možné, že mám nejmenší penis na světě," prohlásil bez skrupulí osmadvacetiletý zpěvák. "Máte-li největší penis na světě, zvýší se prodej vašich desek. Ale to není můj případ," dodal Iglesias.

Zpěvákovo čerstvé tvrzení znamená velkou ránu pro jeho fanynky, které až dosud měly o jeho mužství zcela opačné mínění.

Je zamilovaný a spokojený

Zároveň připustil, že si je vědom, že velký penis může zvýšit také úspěch u žen. I přes svůj úd malých rozměrů je však Enrique ve svém intimním životě spokojen.

Po vzoru svého otce, legendárního Julia Iglesiase, měl Enrique více milostných aférek, než se na čas usadil se svou současnou přítelkyní, dvaadvacetiletou ruskou tenistkou a modelkou Annou Kurnikovovou.

Ačkoliv se s ní nedávno málem rozešel, jejich vztah vzájemné rozepře zdárně ustál a oba se prý nadále milují.

Reklama

Související témata:

Související články

Anna Kurnikovová chce, aby Iglesias žárlil

Ruská tenistka a v poslední době i úspěšná modelka Anna Kurnikovová oplácí svému milenci Enrique Iglesiasi jeho milenecké pletky. Vyráží na nekonečné noční...

Výběr článků

Načítám