Hlavní obsah

Eliška Bučková zpívala v SOS dětské vesničce s cimbálovkou

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Radost dětem v SOS dětské vesničce v Brně – Medlánkách udělala v pondělí 25. srpna Česká Miss 2008 Eliška Bučková, která jim zazpívala s cimbálovou muzikou ze Strážnice. V kapele spolu s ní hráli a zpívali taká její otec a bratr. Eliška byla zároveň poprvé představena jako oficiální tvář SOS dětských vesniček. Svou bezprostředností si děti rychle získala.

Článek

Mezi písničkami vyprávěla tato usměvavá tmavovláska zajímavosti ze světa modelingu i mezinárodních soutěží krásy. Prozradila na sebe, že musí, ač nerada, brzy ráno vstávat a že modelka pracuje kolem třinácti hodin denně. Podělila se také o zážitky ze svých cest po světě a přiznala, že si někdy ráda dá domácí vepřovou s knedlíkem a zelím.

:. Česká miss Eliška Bučková má děti velmi ráda.

Vesnička v Medlánkách slaví tento rok páté výročí svého vzniku a Eliška se seznámila s jejím životem v době, kdy se děti chystají do školy.

“Návštěva na mě udělala velký dojem. Děti tady mají velmi pěkné prostředí a dobré podmínky pro své vyžití,” řekla Česká miss, když si prohlížela celý areál situovaný uprostřed zeleně na okraji Brna. Pak navštívila jeden z domků v Borůvkové ulici a popovídala si s pěstounkou i čtyřmi dětmi.

:. Eliška Bučková je hudebně velmi nadaná, stejně jako celá její rodina.

Křesťansky založená Eliška chce podle svých slov dětem pomáhat. Bude se účastnit akcí Sdružení SOS dětských vesniček, bude spolupracovat při jejich popularizaci a při získávání větší pozornosti sponzorů. Sama má čtyři sourozence a pomoc považuje za samozřejmost.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám