Hlavní obsah

Dvojčata si vzala dvojčata a otěhotněla ve stejný den. Teď je na světě první dítě

O poutech, která mezi sebou mají dvojčata, se vypráví hodně. Ale svazek, který si vytvořila dvojčata v americké Virginii, vybočuje natolik, že je až obtížné uvěřit tomu, že se něco takového vůbec stalo. Dvojčata si tam vzala jiná dvojčata a oba páry počaly své potomky ve stejný den. Teď přišlo na svět první dítě.

Foto: KNTB

Mezi dvojčaty se utváří zvláštní pouto (ilustrační foto).

Článek

Nyní 33leté sestry Brittany a Briana Deanovy se provdaly za o dva roky starší bratry Jeremyho a Joshe Salyersovy.

Čtveřice všechny důležité momenty prožívala společně. Ke svatbě obou párů došlo v roce 2018 na festivalu v Twinsburgu v americkém Ohiu, oba páry žijí ve společné domácnosti, a aby toho nebylo málo, obě sestry otěhotněly ve stejný den.

Bylo to plánované, sestry si přály, aby otěhotněly v podobnou dobu, aby mohly společně sdílet zážitky z mateřství.

Až malý Jett Salyer, syn Brittany a Joshe, neuvěřitelnou shodu narušil, když na svého bratrance nebo sestřenici nepočkal a narodil se 30. března.

V 64 letech porodila dvojčata. Odebrala jí je sociálka

Koktejl

Partnery si neprohazujeme

To ale čtveřici radost nezkazilo. Stejně jako se ani jeden z párů nenechává rozhodit otázkami, které ohledně svého soužití dostávají.

„Dostáváme spoustu otázek, které nás někdy zaskočí. Třeba jestli si prohazujeme partnery. Ne, to opravdu neděláme. Jsme možná trochu a hodně společenští, žijeme společně, ale to je asi tak všechno,“ shrnula Brittany.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám