Hlavní obsah

Důmyslně ukrytý pavouk vyděsil majitelku auta k smrti

Novinky, Veronika Kulhavá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Austrálii se to pavouky či hady jenom hemží, přesto jeden takový pavouk k smrti vyděsil majitelku auta, které si členovec tak trochu přivlastnil. Fotografie pavouka ukrytého v klice dveří auta se rychle šíří internetem. „Už týden jsem tím autem nejela,“ říká vyděšená žena.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Christine Jonesová přidala před pár dny na facebookovou stránku zabývající se identifikací australských pavouků snímek exempláře usazeného v madle dveří svého auta. Fotografie vzbudila zájem veřejnosti a začaly se objevovat desítky komentářů.

„To už není vaše auto, očividně má nového majitele. Měla byste mu předat klíčky,“ vtipkuje jeden z uživatelů.

„Nejprve jsem si myslela, že je to jen chlupatá housenka, až na poslední chvíli mi došlo, že se jedná o pavouka,“ sdělila autorka snímku. V komentářích dále doplnila, že ji ani nenapadlo se pavouka dotknout.

Panika za volantem

Jonesová naštěstí pavouka objevila včas. Tolik štěstí už neměla žena ze Sydney, která si nežádoucího pasažéra všimla až během jízdy po rušné silnici. Bez váhání zastavila a opustila své vozidlo.

„Zapálím to auto a půjdu domů,“ říká odhodlaně na videu, které natočila. Na záznamu je vidět pavouk lezoucí po bočním skle dveří na straně řidiče. Žena sdílela video na sociální platformě TikTok, kde během chvíle získala více než sedmdesát tisíc reakcí a stovky komentářů. „Před pár týdny se mi stalo úplně to samé,“ uklidňuje ji jeden z komentujících.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám