Hlavní obsah

Duchková dostává nabídky k sňatku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Štěpánka Duchková ještě sice není rozvedená, už ale dostává nabídky k sňatku, které jí zasílají televizní diváci. Moderátorka však nemá na hledání nového partnera čas, a tak i nadále zůstává sama.

Foto: Jiří Smutný

Dosavadní vstup do brněnské zoo

Článek

"Nového milence jsem si nestačila najít, i když dostávám od televizních diváků mnoho dopisů, ba i přímo nabídek k sňatku. Nemám ani příliš času kolem sebe se porozhlédnout, protože jsem v jednom kole," vysvětlila Duchková, která kromě Deníku a Nedělní partie uvádí také charitativní koncerty a pořady.

Velmi ráda také moderuje akce spojené s Nadací Kapka naděje Venduly Svobodové, které prý Štěpánku moc baví.

Doplácí na pomalé soudnictví

"V tuto chvíli nejsem až tak zvědavá, jakého mužského si najdu, ale spíše na to, jak skončí vládní krize. V neděli vysílám Partii a vůbec nemám tušení, jak to všechno dopadne," zamyslela se.

Duchková se před pár měsíci rozešla se svým manželem, který pracuje jako redaktor švýcarské televize. Rozvedená však stále není. "Pořád mluvím o rozvodu a pikantní je, že ještě nejsem rozvedená. Soukolí českého soudnictví se točí moc pomalu a všechno, co se táhne přes soud, příliš dlouho trvá. Zatím jsem měla jedno státní za půl roku," svěřila se a dodala, že se oba snaží, aby jejich vztah byl oficiálně ukončen.

Zimu se snaží ignorovat

"A tak čekáme na ortel soudu. Nežili jsme spolu denně, bylo to spíše manželství na dálku, a tak není divu, že to takhle dopadlo," konstatovala moderátorka, která se již těší na jaro. Prý ho přivolává svým oblečením. Na společenské akce chodí v šatech s holými rameny a v lodičkách, teplejší sezóna se tak snad podle ní dostaví rychleji.

"Rozhodla jsem se zimu ignorovat, protože už jí mám plné zuby. A tak když sundám kabát, mám holá ramena, jako kdyby už bylo jaro nebo přímo léto. A od pondělí chodím v lodičkách navzdory sněhu a mrazu," pousmála se Duchková.

Reklama

Související články

Štěpánka Duchková s miminkem nepospíchá

Štěpánka Duchková, moderátorka zpravodajského deníku a nedělního pořadu Partie, je se svou prací spokojena. O uvádění zábavných pořadů proto ani příliš...

Štěpánka Duchková kvůli rozvodu mění styl

Štěpánka Duchková se v poslední době snaží o změnu stylu. Nechává si narůst delší vlasy, jinak se líčí a kupuje si nové oblečení. Proslýchá se, že její...

Výběr článků

Načítám