Hlavní obsah

Drsný vtípek: Přesvědčili opilce, že byl 10 let v kómatu

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký komik Tom Mabe připravil originální vtípek, navíc s dobrým úmyslem napravit svého kamaráda, jež je notorickým opilcem. Muže, který se opil do bezvědomí, převezl do místnosti vypadající jako nemocniční pokoj a po probuzení mu tvrdil, že vinou zranění utrpěného při autonehodě strávil posledních 10 let v kómatu. Kdo by čekal, že se muž pod tíhou tohoto tvrzení zhroutí, mýlil by se.

Dostal za vyučenou: kamarádi vystrašili opilce, že byl deset let v kómatu

 
Článek

Mabeovi nelze upřít snahu, vše totiž do detailu promyslel. Nejprve požádal rodinu muže o povolení. Vzhledem k faktu, že opilec, jehož identita nebyla zveřejněna, měl za sebou už pět zatčení za řízení pod vlivem alkoholu, všichni souhlasili.

Po telefonátu od jednoho z přátel, že muž se opět opil a „odpadl“, pro něj dojel a odvezl ho do předem připraveného pokoje. Tam se probudil v přítomnosti falešné sestry, jež mu sdělila, že je v nemocnici. Poté odešla pro lékaře.

Deset let v kómatu

„Před nějakým časem jste pil a měl jste autonehodu. Odehrála se v roce 2013, teď je rok 2023. Posledních 10 let jste byl v kómatu,“ byla mu sdělena „šokující“ informace.

Opilec se zeptal na svou manželku a dceru, doktor mu ale řekl, ať se zatím podívá na televizi a odešel. Tam se ze zpráv například dozvěděl, že Justin Bieber oslavil desáté výročí se svým životním partnerem.

Poté se v místnosti objevil převlečený za lékaře sám Mabe a začal zkoušet, zda jeho kamarád cítí nohy. Po chvíli mu ale začal vrážet facky se slovy a křičel na něj, že už ho pětkrát chytli při řízení pod vlivem a další takovou jízdu by už nemusel přežít.

Vyplatilo se to?

Zatímco předtím se zdálo, že kamarád jen nechápavě zírá a nechápe svou situaci, v momentě kdy Mabea poznal, z něj tato maska spadla a začal se smát na celé kolo. Mabe se ho sice i za pomoci svých pěstí snažil upozornit, že si zahrává se životem, ale úsměv už z tváře napáleného neodstranil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám