Hlavní obsah

Divočáci na golfovém hřišti zničili green a zranili dva lidi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva zraněné, přerušenou hru a rozryté hřiště. To způsobilo řádění dvou divočáků, kteří v západním Yorkshiru ve Velké Británii vzali útokem tamní golfový resort.

Foto: Profimedia.cz

Na golfové hřiště v Británii vtrhli dva divočáci. Ilustrační foto

Článek

Dva divočáci se vřítili na green v golfovém klubu Lightcliffe v Calderdale a podupali všechny golfové bagy, které jim stály v cestě. Podle klubového trenéra Davida Mckidda se poprvé divočáci na hřišti objevili v neděli 21. listopadu, kdy způsobili poranění na noze jednoho z golfistů.

Znovu se na místo činu vrátili v úterý 23. listopadu, kdy poranili jednoho ze zaměstnanců klubu, který se je pokoušel ze hřiště vyhnat. Oba muži utrpěli drobná poranění na nohách.

Myslivci naháněli divočáka, při tom jeden postřelil druhého

Krimi

Divočáci také poškodili jeden z greenů, který na několika místech rozryli. Nakonec se je podařilo odchytit policii, když přecházeli nedalekou silnici. Klub se tak mohl znovu otevřít pro hosty. Všem se omluvil za nepříjemnosti a jako kompenzaci jim nabídl ve speciální nabídce sendvič se slaninou.

Reklama

Výběr článků

Načítám