Hlavní obsah

Divišovou na Miss Evropy obléká Rajská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Letošní druhá vicemiss Markéta Divišová pojede Českou republiku na Miss Evropy reprezentovat v šatech od Beáty Rajské. Na zářijové finále soutěže si do Paříže poveze dvě hlavní večerní róby a několikery šaty pro volný čas. Ty budou podle návrhářky kultivované, moderní a sexy.

Foto: zámek Loučeň
Článek

"Markéta má nejradši černou barvu. Dohodly jsme se ale, že vyzkoušíme různé věci. Některé ty šaty možná budou převážně černé, ale (Markéta) musí svítit, tak použijeme i jiné barvy," prohlásila módní návrhářka Beáta Rajská.

Markéta Divišová předvádí šaty pro volný čas, které pro ni v japonském stylu navrhla Beáta Rajská. FOTO: Novinky

Novinářům zatím předvedla pouze jeden z modelů, který si Divišová do Paříže poveze - zářivě zelené hedvábné šaty v japonském stylu. Markéta se v nich cítí dobře. Hlavně, když si od šatů odepne dlouhý splývavý díl. "Ty kratší jsou hezké a mám ráda vykrojená záda," dodala druhá česká vicemiss.

Beáta Rajská si pochvaluje, že se s letošními misskami spolupracuje velmi dobře: "Jsou disciplinované, ale zároveň to jsou osobnosti."

Celou kolekci, se kterou se Markéta Divišová vydá reprezentovat na Miss Evropy, spolu s Beátou Rajskou představí ještě před svým odletem na rozlučkovém večírku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám