Hlavní obsah

Divišová si na Miss Evropy veze talismany a šestery plavky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Markéta Divišová se do Paříže i na ostrov Guadeloupe, kde bude probíhat první část soutěže o Miss Evropy, těší a bojí zároveň. Strach převládá, a proto si s sebou veze medvídka od přítele, kterého po něm pojmenovala Ondra. V kufru má čtvery boty rozličných tvarů, tři róby a šestery plavky.

Foto: SHL Brno

Žákovské soutěže - Kroměříž 24. - 25. března 2012

Článek

Rodina Divišových si je vědoma Markétiných nesporných předností, ale přesto se rozhodla štěstí dopomoci. Kromě zmíněného talismana od přítele je vyzbrojena králíčkem pro štěstí od tety a rodinnou sbírkou rybích šupinek a desetníků. Také je vybavena radami, které mají společného jmenovatele - opatrnost. "Dávej na sebe pozor! Buď opatrná!," opakují maminka i přítel.

"Jsem na ni moc pyšná, ale bojím se o ni," řekla Novinkám Markétina maminka. "Já jí dal ten talisman, aby ji chránil," přizvukoval přítel Ondřej, který doufá, že si ji tam nikdo nevyhlídne a neodvede mu ji. Markéta se něčeho podobného nebojí a myslí si, že se nemusí bát ani přítel. "On mě zná a ví, že bych to neudělala," prohlásila.

Paříž uvidí dvacetiletá miss poprvé. Moc si ji ale neužije, protože už za dva dny odletí do Karibiku na ostrov Guadeloupe. Žádná speciální vystoupení si Markéta nepřipravila. Očekává, že chystaná první část soutěže bude jenom o focení a rozhovorech. Jestli bude volná disciplína na programu, bude prý hodně překvapená. Divišová nic náročného neočekává.

Všechny šaty, které s sebou zástupkyně České republiky veze, jsou z dílny Beáty Rajské. Žlutou slavnostní róbu měla na finálovém večeru na Miss ČR 2003. Druhé dvě jsou o něco střízlivější, večerní a elegantní. Jedny červené, jedny černošedé. Kombinovat je bude moci se čtyřmi novými páry bot. Plavky si Markéta zabalila šestery. V jedněch z nich absolvovala semifinálový večer.

První část soutěže o Miss Evropy bude trvat deset dní. Finálový galavečer je naplánován na 12. září do Paříže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám