Hlavní obsah

Dítě žilo téměř týden s mrtvou babičkou

Novinky, Lenka Hloušková, DPA
NASHVILLE

Sušenky, brambůrky, slané tyčinky a sladké nápoje vystačily tříleté Michaele z amerického města Nashville, aby přežila více jak šest dní sama v bytě s mrtvou babičkou. Ta zemřela přirozenou cestou pravděpodobně během minulé soboty. Přítel zesnulé ženy přitom holčičku našel až ve čtvrtek večer.

Foto: Pavel Jaňurek

Ilustrační fotografie - Vozidlo USZSMSK

Článek

"Je to neuvěřitelné, jak i malé děti dokáží být samostatné," říká k případu policejní mluvčí Don Aron. "Když jsme přišli, měla Michaela dobrou náladu a vesele si s námi povídala," uvedl s tím, že holčička si šest dní myslela, že babička jen spí. 

Tělo ženy našel přítel v koupelně

Doris Fay Porterová (48) dostala vnučku na hlídání minulý týden. Její přítel, jehož jméno agentury nesdělily, je obě naposledy viděl v pátek v noci. Žena mu na rozloučenou sdělila, že se necítí dobře. V následujících dnech jí muž několikrát domů marně volal. Ve čtvrtek večer si našel čas a zajel do bytu osobně. Po odemčení dveří mu vyšla vstříc jen spokojená Michaela, tělo přítelkyně našel o pár minut později v koupelně.

Holčička se cpala dobrotami

Policisté, kteří dorazili po oznámení případu na místo, uvedli, že žena zemřela přirozenou cestou asi v sobotu. Michaelu pro jistotu zavezli na vyšetření do nemocnice, kde potvrdili její výborný zdravotní stav. Holčička se jim během jízdy svěřila, že se "střídavě dívala na televizi a video, hrála si a jedla samé dobroty". Muži zákona dítě svěřili sestře zemřelé, neboť Michaelina matka je na služební cestě na Floridě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám