Hlavní obsah

Dítě v Indii se narodilo se třemi hlavami, davy lidí ho míří uctít jako boha

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S velmi vzácnou vadou se narodilo dítě v indickém státě Uttarpradéš na severu země. Novorozenec má tři hlavy, což místní obyvatelé považují za projev reinkarnace boha, a ve velkém počtu se scházejí, aby dítě mohli spatřit na vlastní oči.

Foto: YouTube ETV Telangana

Dítě se narodilo s vzácnou vadou.

Článek

Tomu, že by se mělo narodit matce dítě s malformací, během těhotenství nic nenasvědčovalo. Žena porodila standardně v devátém měsíci a po porodu nenastaly žádné komplikace.

Podle tamních médií jsou matka i dítě v pořádku. K domu, kde trojhlavé dítě žije, nyní míří davy poutníků, kteří věří, že je takový jev symbolem reinkarnace boha.

Podle dostupných záběrů je zřejmé, že všechny hlavy dítěte mají vlasy a dítko zřejmě netrpí žádnou bolestí. S pohybem mu však musí pomáhat okolí, drobné tělíčko nedokáže hmotnost tří hlav zvládat.

Indové nyní matku i dítě, jehož pohlaví ani jméno zatím nebylo zveřejněno, oslavují a rádi by je viděli na vlastní oči. Na místo se tak nyní sjíždějí lidé z celé země.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám