Hlavní obsah

Děsivou nehodu na mimoúrovňové křižovatce zachytila kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K děsivě vyhlížející nehodě došlo v sobotu v americkém Milwaukee ve státě Wisconsin. Řidič nákladního automobilu prorazil svodidla na mostě a zřítil se z výšky více než 20 metrů. Přesto jej z vozidla okolní řidiči vyprostili živého.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič vyletěl z 20 metrů vysokého dálničního nadjezdu a spadl na vozovku pod nímVideo: WISCONSIN DEPARTMENT OF TRANSPORTATION, AP

 
Článek

Nehodu na mimoúrovňové křižovatce zachytila bezpečnostní kamera. Ze záběrů je zřejmé, že řidičům komplikovala situaci sněhová pokrývka, která také způsobila, že jeden ze šoférů nákladního automobilu nezvládl řízení a prorazil svým autem svodidla.

Záchranářům v Praze se u případu rozbila sanitka. Když přijela náhradní, nabourala

Krimi

Následoval pád ze zhruba 22 metrů, v době dopadu naštěstí na spodní komunikaci zrovna nejelo žádné další auto. Ačkoliv nehoda vypadala velmi vážně, řidič pád přežil.

Z kabiny ho vyprostili ostatní řidiči, kteří u místa nehody zastavili. Podle agentury AP byl nejmenovaný muž při vědomí a byl převezen do nemocnice. O jeho zdravotním stavu nejsou další informace.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám