Hlavní obsah

Dara Rolins bude moderovat Českou Miss

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačka Dara Rolins se po dvouměsíční dovolené v Americe vrací do Česka. A pracovní nabídky se jí jen hrnou. Bude moderovat galavečer Ples v opeře, čeká ji turné s Danem Bártou a také bude moderátorkou České Miss.

Článek

"Ano, je to pravda. Už se na moderování České Miss moc těším," potvrdila informace o angažování na post moderátorky České Miss Dara Rolins. Tisková mluvčí televize Prima Jana Kocová ale o moderátorovi soutěže krásy zatím mlží. "Otázky týkající se moderátora České Miss nebudeme zatím komentovat," řekla Novinkám.

Dara by měla nahradit Libora Boučka, který Českou Miss moderoval loni. S Boučkem se na moderátorském postu vystřídali už letos na Českém slavíkovi. Původně soutěž popularity zpěváků měla moderovat Dara, ale poté, co podepsala smlouvu s Primou na X Factor, televize Nova ji vyhodila a nahradila Boučkem, který původně byl jen scénáristou pořadu.

Dara odletěla na Floridu po rozchodu s partnerem Matějem Homolou, se kterým má dceru Lauru. Na veřejnost prosákla dlouhotrvající nevěra zpěváka kapely Vohnout. Pro Daru to byla poslední kapka. Poslední měsíce zažívala peklo týkající se autonehody, při které zemřel motocyklista.

I když v soukromém životě zažívá Dara těžké chvíle, na poli pracovním se jí nabídky jen hrnou. Vedle České Miss bude také provázet společně s Petrem Vondráčkem plesovou akcí sezóny - Plesem v opeře. Moderovat bude také galavečer Kadeřník roku 2010 a čeká ji turné s Danem Bártou.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám