Hlavní obsah

Daru Rolins opustil otec její dcery, našel si milenku

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačka Dara Rolins a muzikant Matěj Homola se rozešli. Zpěvák kapely Wohnout si našel novou lásku a opustil Daru i dceru Lauru. Dara Rolins se sice raduje z rozhodnutí státní zástupkyně, která zastavila její stíhání, ale jen pár dní poté přišla o rodinu.

Článek

Matěj Homola už několik měsíců chodí s manažerkou jednoho pražského rádia. Dara o tom neměla ani tušení. Ještě před několika týdny přišel Homola zpěvačku dokonce podpořit na opening párty obchodu s nábytkem, jehož je tváří, a dokonce poskytoval rozhovory médiím.

Neustále opakoval, jak je s Darou šťastný a nebránil by se dokonce i dalšímu potomkovi. V té době ale už chodil s jinou.

Homolu s milenkou načapal týdeník SuperSpy, zpěvačka tak musela s pravdou ven. "Moje rodina se opravdu rozpadla. Nadobro! Nechápu nic. Je to pro mě největší životní zklamání. Nebyli jsme ideální rodina, ale v poslední době to byl právě Matěj, který tak moc stál o to, abychom pro Lauru udělali to nejlepší. Takhle jsem si to ale opravdu nepředstavovala," poslala sms zprávu Rolins.

Dara prožívá jeden z nejtěžších roků. V létě měla autonehodu, během které zahynul motocyklista Jindřich Rotrekl a zpěvačka několik měsíců čekala, zda policie navrhne obvinění. Minulý týden státní zástupkyně trestní stíhání zastavila.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám