Hlavní obsah

Dana Morávková se nesvlékne

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Světlovlasá Dana Morávková nedávno překvapila své skalní příznivce proměnou v brunetu. Herečka svou image musela změnit kvůli postavě Andrey Liškové v seriálu Rodinná pouta.

Foto: Slavia VŠ Plzeň - florbal

Prvoligový florbalový tým žen Slavie VŠ Plzeň

Článek

"Jako černovláska jsem v pohodě. Pro pěknou roli takovou věc samozřejmě udělám a nijak to, na rozdíl od svého okolí, neprožívám," podotkla Morávková.

Pro dobrou roli je ostatně ochotná podstoupit leccos, nebrání se ani natáčení milostných scén. "Bojím se třeba koní, ale v pohádce Z pekla štěstí jsem na koni jezdila. Nahá jsem byla už v Romeu a Julii na vsi, kde měla nahota důvod. V seriálu mě ovšem nahou diváci neuvidí," prozradila herečka.  

O roli naivky nestojí

Vidina jednoho roku, který bude ještě muset strávit natáčením seriálu, ji vůbec neleká. Má navíc radost z toho, že si konečně po rolích naivních dívek zahraje něco absolutně jiného.

"Je to pro mě hozená rukavice. Konečně je to dospělá žena, podnikatelka. Už nechci hrát žádné naivky," tvrdí.

V seriálu ji nejvíc baví scény z manželského života, které hraje spolu se svým kamarádem z DAMU Romanem Štolpou.

"Miluji dialogy se svým filmovým manželem Liškou, protože by se klidně mohly odehrávat i ve skutečném životě. Také si je podle toho trošičku upravujeme," přiznala.

Reklama

Související témata:

Související články

Dana Morávková létá v hororu vzduchem

Dana Morávková získala v rozsáhlém konkursu menší mluvenou roli v hororovém snímku Van Helsing čtyřicetiletého amerického režiséra Stephena Sommerse,...

Výběr článků

Načítám