Hlavní obsah

Crowe potvrdil, že se v lednu stane otcem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SYDNEY

Hollywoodský herec Russell Crowe s manželkou Danielle Spencerovou dnes oznámili, že očekávají svého prvního potomka. Crowe, který si dlouholetou přítelkyni Danielle vzal v den svých 39. narozenin v dubnu, australské televizi potvrdil, že se v lednu stane otcem.

Foto: Milan Haluška

Místo události

Článek

"Danni je v tom 14 týdnů a 3 dny, takže je to velká legrace a ona zažívá všechno, co s sebou těhotenství přináší," prohlásil Russell Crowe.

Slavní novomanželé si krátce po svatbě koupili za 14 miliónů australských dolarů (243,6 miliónů korun) byt na mole v sydneyském přístavu, čímž vytvořili realitní rekord v celé historii města Sydney. Nedávno se ale v médiích objevila zpráva, že se z luxusního bydlení stala luxusní klec.

Byt je prý v neustálém obležení turistů a výletní lodě dokonce při plavbě okolo houkají. Novomanžele to údajně dokonce dohnalo k tomu, že začali bydlet v menším bytě v jiné části města.

Kromě zmíněného bytu na světově nejdelším - na pilířích stojícím - mole vlastní novozélandský rodák Crowe ještě 325hektarový ranč Nana Glen v Novém Jižním Walesu, kde se mimo jiné konala i jeho svatba s Danielle.

Reklama

Související témata:

Související články

Russell Crowe postavil svatební kostelík

Kostelík za 200 000 liber si nechal postavit oscarový herec Russell Crowe na svém pozemku v Nana Glen v australském Novém Jižním Walesu. Právě zde totiž chce...

Výběr článků

Načítám