Hlavní obsah

Claudia Schifferová plánuje dalšího potomka

Novinky, Korzo/Plus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Casperu Matthewovi, synovi Claudie Schifferové, ještě není ani rok a jeho slavná maminka už uvažuje o dalším potomkovi. Topmodelka chce prý mít velkou rodinu, pro kterou by si ráda pořídila prostorný dům. Kvůli rodině však své výnosné řemeslo neopustí.

Článek

"Chci otěhotnět co nejdřív, protože toužím po skutečně velké rodině," svěřila se třiatřicetiletá Schifferová.

O vážnosti jejího úmyslu svědčí manželova snaha najít v Londýně větší byt nebo dům, v němž by bylo dostatek místa i pro budoucí přírůstky.

"Nejraději se zahradou," plánuje Claudia Schifferová, které se zdá dosavadní příbytek v módní čtvrti Notting Hill příliš malý.

Možná i proto pomýšlí na to, že se na jaře se synem přestěhuje do venkovského sídla v Suffolku, který si po sňatku pořídila s manželem Matthew Vaughnem.

Doma sama neuklízí

"Oba mí muži tam budou mít naprostou volnost a budou moci nechávat povalovat věci, kde je napadne," tvrdí jedna z nejúspěšnějších postav modelingové scény, která je pověstná svou až puntičkářskou pořádkumilovností.

Svatba a narození dítěte ji prý v tomto směru poučilo a zcela změnilo. Připouští ovšem, že neškodí, když se o úklid pravidelně stará nějaký služebník. Proto jich mívá k neustálé dispozici nejméně pět.

V modelingu bude pokračovat

Rodilá Němka, která dosáhla největších úspěchů u módního domu Chanel, však kvůli touze po druhém potomkovi nehodlá definitivně pověsit na hřebík své řemeslo.

"Po celou kariéru jsem se bála, že jednou na molu propadnu a budu si muset hledat normální práci," přiznává Claudia.

To se doposud nestalo, naopak ve svém oboru dosáhla až na nejvyšší metu. Proto jí už dnes stačí příležitostné zakázky. Nesmějí ale zabrat více než tři dny. Delší dobu prostě bez rodiny nevydrží.

Reklama

Související články

Claudia Schifferová porodila chlapce

Německá top modelka Claudia Schifferová (32) ve čtvrtek v londýnské prestižní porodnici Portland Hospital porodila zdravého chlapečka. Dítě, které zatím nemá...

Výběr článků

Načítám