Hlavní obsah

Chvástal se zbraní v supermarketu, omylem se střelil do slabin

Novinky, Tomáš Andres Skoupý

Policisté a záchranáři museli vyjíždět minulou neděli do supermarketu ve městě Lincoln City v americkém státě Oregon. Na místě našli postřeleného muže, který musel být se svým zraněním letecky transportován do nemocnice. Dle zjištění policistů si muž zranění přivodil sám, když se před svým kamarádem chlubil svou zbraní.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Nosit zbraň zastrčenou v kalhotách je gangsterská frajeřina, z hlediska bezpečnosti práce se zbraní je to však nebetyčné bláznovství. Na vlastní kůži, a dost bolestivě, se o tom přesvědčil devětadvacetiletý Nicholas J. Ellingford z Lincoln City. S odvoláním na místní policii o tom informoval regionální server Oregon Live.

Minulou neděli večer se v jednom z místních supermarketů chlubil před svým kamarádem devítimilimetrovým glockem. Vytáhnout ho se mu ještě podařilo, když však chtěl zbraň zastrčit zpátky do kalhot, omylem stiskl spoušť.

Prsní implantát zachránil ženě život. Odklonil střelu, která mířila do srdce

Koktejl

Pistolník si prostřelil stehno, měl však štěstí v neštěstí. Střela těsně minula stehenní tepnu. Přesto musel být muž s vážným zraněním převezen vrtulníkem do nemocnice.

Ellingford je mimo ohrožení života, na jeho propuštění z nemocničního lůžka už však netrpělivě čeká policie. Muže nejspíš čeká obvinění z obecného ohrožení, a protože policisté zjistili, že na pistoli neměl patřičné povolení, tak i z nedovoleného držení zbraně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám