Hlavní obsah

Christinu Aguileru zranila fanynka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Zpěvačka Christina Aguilera utrpěla na pařížské diskotéce zranění lehčího charakteru. Způsobila jí ho rozdováděná fanynka, která u vstupu do nočního podniku unikla pozornosti ochranky.

Článek

Dychtivá příznivkyně Christiny měla proklouznout ostraze u vchodu. Když svou oblíbenkyni v klubu spatřila, uhodila jí do loktu. "Nic to skoro nebylo. Ale lékař jí i přesto obvaz dal, aby se léčba urychlila," uvedl zdroj ze zpěvaččina okolí.

Tisková mluvčí Aguilery však informace o jejím zranění nepotvrdila. Podle ní si Christina zranění způsobila sama, když doma spadla na kus skla.

Reklama

Související témata:

Související články

Christina Aguilera šetří na spropitném

Americká zpěvačka Christina Aguilera sice vydělává milióny dolarů, pro příslovečný desetník by si však nechala vrtat koleno. Na vlastní kůži...

Christina Aguilera se údajně zasnoubila

Proslýchá se, že se Christina Aguilera už pár dní těší ze zásnubního prstýnku, který jí daroval přítel Jordan Bratman. Ačkoli se sama popová zpěvačka o žádných...

Výběr článků

Načítám