Hlavní obsah

Christina Aguilera šetří na spropitném

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MIAMI

Americká zpěvačka Christina Aguilera sice vydělává milióny dolarů, pro příslovečný desetník by si však nechala vrtat koleno. Na vlastní kůži se o tom přesvědčili zaměstnanci jedné luxusní restaurace ve floridském Miami.

Foto: Alena Lochmannová

Územní plán stanovuje základní podmínky pro výstavbu a rozvoj města.

Článek

Po zaplacení účtu za oběd s přáteli ve výši 400 dolarů zpěvačka velkoryse vtiskla vrchnímu číšníkovi do dlaně drobné v hodnotě dvanácti dolarů.

Na jeho připomínku, že spropitné neodpovídá běžným a všeobecně respektovaným patnácti procentům ze zaplacené sumy, reagovala třiadvacetiletá zpěvačka hysterickým záchvatem a s prásknutím dveří opustila lokál. Navíc s pohrůžkou, že si na jeho chování bude stěžovat.  

Vzpomínky na vlastní začátky

"Zaměstnanci podniku byli výbuchem Christiny šokování," uvádí místní tisk a připomíná, že personál amerických restaurací je na výši tuzérů vlastně existenčně závislý. Tvoří totiž hlavní část příjmů zaměstnanců, protože ti dostávají jen minimální plat.  

"Většina známých lidí zábavního průmyslu si to dobře pamatuje z dob svých začátků, kdy si přivydělávali jako číšníci a servírky, a podle toho se také chovají," komentují zpěvaččino skrblictví reportéři.

Reklama

Související témata:

Související články

Christina Aguilera obdržela titul žena roku

Americká zpěvačka Christina Aguilera se stala čerstvou držitelkou titulu nejpůvabnější žena roku. Anketu každoročně pořádá prestižní časopis Glamour. Informaci...

Christina Aguilera zazářila na molu

Americká zpěvačka Christina Aguilera na sebe strhla pozornost diváků, když koncem června vystoupila na módní přehlídce v italském Miláně. Diváci obdivovali...

Výběr článků

Načítám