Hlavní obsah

Chlubili se ve videu penězi z loupeže, zatčení je neminulo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hloupost za hloupostí – tak okomentovali američtí policisté případ lupičů, kteří se sami usvědčili. Po loupeži se totiž chlubili získanými penězi v živém přenosu na Facebooku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Takto se lupiči chlubili peněziVideo: Reuters

 
Článek

Trojice mužů vyloupila postupně dva domy ve floridském městě Pinecrest. Z jednoho si odnesla šperky oceněné na 500 tisíc dolarů (12 miliónů korun), z druhého další šperky za 10 tisíc dolarů (240 tisíc korun), uvedla webová stránka stanice ABC 10 News.

Později cennosti prodali v jednom klenotnictví, přičemž každý dostal 1300 dolarů. Bankovkami se poté chlubili v živě přenášeném videu.

A právě záběry pomohly policii trojici usvědčit společně se šroubovákem, který si odnesli z jedné z loupeží. Sáček, z něhož peníze ve videu vytáhli, byl totiž stejný jako ten, který dostali v klenotnictví.

„Bylo to jedno hloupé rozhodnutí za druhým,“ okomentovala ve čtvrtek počínání mužů tisková mluvčí policie v Pinecrestu Michelle Hammontreeová.

Polici se podařilo zatknout dva z mužů, po třetím stále pátrají. V domovech zadržených našli celou řadu dalších šperků, muži tak za sebou mají víc loupeží.

Reklama

Výběr článků

Načítám