Hlavní obsah

Česká Miss Kateřina se líbí Maxové i Houdové

PRAHA

Na sobotní finále soutěže Česká Miss, kterou letos prvním rokem pořádala Miss ČSFR 1991 Michaela Maláčová, se dostavila také topmodelka Tereza Maxová, která byla členkou poroty. S vítězkou je spokojená, zároveň podotkla, že ji zaujaly všechny finalistky.

Foto: Petr Mráček

Mefisto na letišti před odletem

Článek

"S vítězkou jsem moc spokojená. A nejenom s dívkami, které se umístily, ale i se všemi finalistkami. Měla jsem možnost je potkat v sobotu v poledne, kdy jsme společně obědvaly. Myslím, že to nejsou jen krásné obličeje, ale jsou to vtipné holky, od jedničky do dvanáctky," uvedla Maxová. "Potvrdilo se, že náš národ nehledá jen krásnou tvář, ale něco za tím, třeba smysl pro humor," dodala.

"Katka je normální holka, kterou můžete potkat na každém rohu. Krásných holek je spousta, možná ne všechny se na soutěž přihlásí. Je přirozená, nemá nacvičený úsměv, pózy, odpovědi, je sama sebou. To všichni ocenili," řekla na adresu Kateřiny Smejkalové, která se stala první Českou Miss. [celá zpráva] "Je to velmi příjemná slečna. Je to vzdělaná mladá dáma," přidala se topmodelka Helena Houdová.

Tereze se líbila Anděla Halušková

Mezi dívkami však měla Maxová jednu favoritku - Andělu Haluškovou, jejíž otec je Kubánec a matka Romka. "Mezi mé favoritky patřila dívka s romským původem. Je velmi příjemná, také mě zaujal její exotický zjev. Jinak se ale soutěž vyvinula tak, jak jsem si přála. Hlasovala jsem stejně jako diváci," přiznala Maxová.

Tereze se líbila také celá soutěž. "Byla velmi zábavná, originální. Myslím, že Michaela Maláčová udělala obrovský kus práce, scénář byl také vtipný, Vojta Kotek tomu dodal svěžest, i porota byla vtipná, samozřejmě tím nemyslím sebe, ale Halinu Pawlowskou a Ondřeje Hejmu. Svou spontánnost a přirozenost rovněž přidal pan prezident Václav Klaus. Celá soutěž byla lidská," popsala své pocity z klání o královnu krásy.

Tereza Maxová i nadále zůstává jednou z nejvyhledávanějších modelek. O práci nemá nouzi. V neděli ráno odletěla do Kapského města, pak zamíří do Monaka, Barcelony a na Kanárské ostrovy. "Všechno je to pracovně. Vracím se 25. března, kdy mám v Ostravě akci k nadaci," řekla. "Člověk by už také rád zakotvil a odpočinul si," namítla. "Mám zlaté členy rodiny, kteří pomohou s hlídáním syna. Tobiáš je také přizpůsobivý a cestování se mnou zvládne," uzavřela Maxová.

Hejmu zaujala Simona Boříková

Další člen poroty, hudebník Ondřej Hejma přiznal, že jej mezi favoritkami zaujala soutěžící s číslem osm. "Je to názor lidu. Já jsem měl favoritku jinou, ale tak to chodí. Ani v SuperStar jsem netrefil vítěze."

"Mně se líbila Simona Boříková, která vůbec do první šestky nepostoupila. Slovy se těžko popisuje, čím mě zaujala. Nedokážu to verbalizovat."

Hejma pochválil i práci Vojtěcha Kotka, který se v sobotu večer zhostil role moderátora. "Vojta byl výborný. Zažívá velice šťastné období, jde mu to na všech frontách, toto bude doba, na kterou nikdy nezapomene," konstatoval Hejma.

Reklama

Související témata:

Související články

První Českou Miss je Kateřina Smejkalová

První Českou Miss, kterou si zvolili sami diváci, se v sobotu večer stala Kateřina Smejkalová ze Šternberku. První vicemiss je Zuzana Štěpanovská a druhá...

Miss Universe přiletěla do Prahy

Jennifer Hawkinsová, úřadující Miss Universe 2004, v pátek dopoledne přiletěla do Prahy. Je slavnostním hostem soutěže Česká Miss, kterou první rokem pořádá...

O korunku České Miss se na dražbě strhl boj

V sobotu večer po skončení finále soutěže Česká Miss se konala v Top Hotelu Praha dražba plavek a korunky královny krásy Kateřiny Smejkalové. Dvojdílné plavky...

Výběr článků

Načítám