Hlavní obsah

Céline Dionová se vrhla na psaní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LAS VEGAS

Kanadská diva Céline Dionová se dočasně zřekla mikrofonu a začala psát předmluvu k biografii golfové hráčky Annik Sorenstamové. Dílo by se mělo ještě letos objevit na pultech knihkupectví.

Foto: Vratislav Konečný
Článek

Dionová však dosud neměla se psaním žádné zkušenosti, nepíše ani texty k vlastním písním.

Céline s Annikou se znají již několik let a společně sdílejí vášeň pro golf. Dionová je se svým manželem René Angelim zároveň majitelkou jedné z nejprestižnějších tratí Le Mirage v Montrealu.

Zrušená vystoupení

Zpěvačka musela minulý týden odříci několik svých vystoupení v Las Vegas kvůli bolestem v krku. Lékaři jí doporučili, aby si dopřála naprostého odpočinku až do soboty, kdy se již měla objevit na pódiu.

O víkendu však přišli o její vystoupení další fanoušci, Céline totiž bolesti nepřešly. Pětatřicetiletá hvězda ale pevně věří, že se na scénu vrátí už ve středu.

Reklama

Související témata:

Související články

Céline Dionová chce sledovat trendy

Céline Dionová představuje výjimečný fenomén. V době, která staví na stále dokonalejší technice, ukázala, že základem zůstává hlas a silná, klenutá melodie,...

Céline Dionová má vlastní hvězdu

Po zpěvačce Britney Spearsové, která obdržela památné místo na pověstném hollywoodském chodníku slávy loni v listopadu, se dočkala i Céline Dionová. Kanadská...

Výběr článků

Načítám