Hlavní obsah

Céline Dionová má vlastní hvězdu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Po zpěvačce Britney Spearsové, která obdržela památné místo na pověstném hollywoodském chodníku slávy loni v listopadu, se dočkala i Céline Dionová. Kanadská diva vychutnávala své bronzové hvězdy letos v lednu se zpožděním.

Článek

Zpěvačka Céline Dionová (35) měla bronzovou hvězdu v srdci Los Angeles dostat již v březnu 2003, podle amerického magazínu Hello! však bylo její předání odloženo.

Vzpomínky zabolely

"Pamatuji si, když jsem před dvaceti lety přijela s rodiči a mým současným manželem Reném do Los Angeles a položila svou ruku na jednu z hvězd," nostalgicky zavzpomínala zpěvačka a dodala, že jí tehdy ani nenapadlo, že se o několik let později bude moci dotknout vlastní hvězdy.

Při slavnostním okamžiku se Dionová neubránila emocím a při vzpomínce na svého otce, který zemřel loni v listopadu, propukla v pláč. "Tatínek byl mým fanouškem číslo jedna a je stále se mnou," prohlásila půvabná Céline.

. : Zpěvačka Céline Dionová se u své hvězdy na hollywoodském chodníku slávy neubránila slzám. Foto: RETERS/Lucy Nicholson

Neopomněla ani věrné publikum a vzkázala mu své díky. "Tím, čím dnes jsem, vděčím právě vám," uzavřela dojatá Kanaďanka, která během své kariéry prodala 155 miliónů desek po celém světě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám