Hlavní obsah

Britskou SuperStar Willa Younga vykradli

Novinky, Korzo
LONDÝN

Willa Younga, vítěze britské podoby soutěže Česko hledá SuperStar, potkala smůla. Do jeho jiholondýnského domu v Brixtonu se vloupali neznámí zloději a odcizili mu videokazetu s nahrávkou jeho vystoupení v muzikálu v době, kdy ještě nebyl v zemi slavný.

Foto: RockOpera Praha

Klasický příběh Anny Kareniny umocňuje v podobě RockOpery Praha rockově-metalové pojetí. Novou dynamiku mu dodává přenesení příběhu do současnosti.

Článek

Young se představil v muzikálu Oklahoma v roce 2001, když studoval na Exeter University. Rolí kovboje si přivydělával na studie.

Nahrávka byla považována za cennou, neboť zřejmě existoval jen jeden její exemplář. Kazeta navíc ani nepatřila Willovi, ale jeho příteli, který mu ji půjčil. 

Nevyčíslitelná škoda

"Možná ještě existuje několik dalších kopií, ale zatím o nich nevíme a bude asi problém některou z nich sehnat," řekl okradený majitel drahocenné videokazety.

"Co se týče ostatních ukradených věcí, jsme pojištěni. Ovšem videozáznam má pro nás všechny, kteří na něm zpíváme s Willem, velkou hodnotu. Nedá se zaplatit penězi."

Z Youngova příbytku si zloději odnesli také DVD nahrávky a další předměty v celkové hodnotě v přepočtu za 170 tisíc korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám