Hlavní obsah

Britney Spearsová svedla studenta

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Dvaadvacetiletá americká popová princezna Britney Spearsová se nečiní jen na scéně, ale také v soukromém životě. Na vlastní kůži se o tom přesvědčil vysokoškolský student Tom Witchey, který se o své milostné zážitky s Britney podělil s listem News of the World.

Foto: Dana Ehlová

K nejvýraznějším vnějším rysům dominanty, stojící na samém vrcholu strmého pozemku, patří zlatá kopule, která připomíná byzantské památky.

Článek

"Je fantastická milenka. Je zkušená a ráda experimentuje. Převzala veškerou iniciativu a přesně mi říkala, co chce, abych jí dělal," řekl jednadvacetiletý Tom se souhlasem hlavní aktérky, která se pyšní tím, že nevinného mládence svedla.

Nestalo se to náhodou, ale zcela cíleně. Britneyina tanečnice Charissa a její přítel Josh nalákali Toma na možnost strávit příjemný večer s hvězdou popmusic v hotelu Čtyři roční období v Santa Barbaře.  

Tom si zapomněl spodky

Večírek začal poměrně nevinně - čtyřmi sklenkami Martini. Na písečné pláži se potom rozpoutala odvážná hra na fanty, při níž se její účastníci postupně zbavovali svršků, a koupel v nočním moři. Při ní se ukázalo, že si Tom neoblékl spodní prádlo, což zvýšilo zpěvaččin sexuální apetit. Intimní sblížení v hotelovém apartmá pak už bylo jen otázkou krátké chvíle.

"Měla na sobě průsvitný top. Začali jsme se líbat a zbytek oblečení popadal na zem. Sex byl zpočátku něžný, zanedlouho se stával stále divočejším a intenzivnějším," zavzpomínal Tom a dodal, že jejich poměr i nadále pokračuje, ovšem pouze prostřednictvím telefonní linky.

Reklama

Související témata:

Související články

Spearsová vyvine vlastní kosmetickou řadu

Britney Spearsová propůjčila svou tvář kosmetické firmě Elizabeth Arden. V rámci exkluzivní smlouvy bude mít dvaadvacetiletá zpěvačka vlastní kolekci...

Spearsová chce opět otevřít restauraci

Dvaadvacetiletou zpěvačku Britney Spearsovou neodradil neúspěch její restaurace, kterou bez ohlasu otevřela v New Yorku, a již se chystá otevřít další podobný...

Výběr článků

Načítám