Hlavní obsah

Britney Spearsová je znovu těhotná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Vypadá to, že popová hvězda Britney Spearsová je znovu těhotná. A to ještě neuplynulo od narození jejího prvního syna Seana Prestona ani pět měsíců. Dle amerického magazínu America´s In Touch je to jistá věc.

Článek

Prodavači v Malibu byli šokováni, když se Britney chytla za břicho a směrem k neznámým lidem v nákupním centru řekla: "Je to tak, číslo dvě!" Jeden z přátel popové hvězdy řekl výše zmíněnému magazínu: "Britney je určitě znovu těhotná. Chová se přesně tak, jak se chovala, když čekala své první dítě."

Matka Britney řekla o své dceři, že je neuvěřitelně náročná a svého syna hned tak někomu k pochování nedá. Své matce v tom prý ale nebrání. Tak citoval zpěvaččinu matku britský list Daily Mirror.

Lynne Spearsová dokonce veřejně obhajovala svého zetě. Kevin Federline je prý Britney neustále po ruce a při výchově malého syna usilovně pomáhá. Popírá tak fámy o tom, že Federline po narození syna chodí téměř na každou party.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová ukázala miminko světu

Americká popová zpěvačka Britney Spearsová poprvé veřejnosti představila svého synka, devítitýdenního Seana Prestona. Nechala se s ním vyfotit na titulní...

Výběr článků

Načítám