Hlavní obsah

Bočanová a Mašlíková ukázaly nové chlapy

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Herečka a moderátorka Mahulena Bočanová se ukázala s novým mužem. Na večírek vyrazila s Mužem roku 2001 Martinem Černým a jejich pohledy naznačovaly vše. Nového přítele představila také modelka Hana Mašlíková. Randí s teplickým fotbalistou Michalem Smejkalem.

Článek

Mahulena tvrdí, že na nový vztah není připravena a Martin Černý je jen její kamarád. Podle pohledů a doteků to ale vypadalo na pořádně blízké přátelství. "Nechodíme spolu. Na nový vztah nejsem zatím připravená," řekla Bočanová.

Herečku poslal k vodě před rokem manžel Viktor Mráz kvůli zpěvačce Martě Jandové. Bočanová se s rozchodem s manželem dlouho srovnávala a na řadu přišla i antidepresiva. "Stále ještě chodím ke své psycholožce, ale antidepresiva jsem vyměnila za třezalku a meduňku," přiznává Mahulena.

Po Mrázovi randila Bočanová s o třináct let mladším manažerem Jakubem Vytáčkem a vypadá to, že ji zájem o "koloušky" neopustil. Černý je opět o pár let mladší.

Nového přítele ukázala na křtu kalendáře Agáty Hanychové modelka Hana Mašlíková. Několik týdnů randí s pohledným teplickým fotbalistou Michalem Smejkalem. "Je to v začátcích, chci si soukromí hýčkat," řekla Novinkám Mašlíková.

Reklama

Výběr článků

Načítám