Hlavní obsah

BMW i s řidičkou spadlo ze sedmého patra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Několikapatrový parkovací dům v texaském Austinu je nejspíš prokletý. Během jednoho roku z něho spadla dvě auta. Vážné následky má červencová nehoda, kdy se ze sedmého patra na vozovku zřítil vůz i s řidičkou, jak ukazují zveřejněné záběry.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Auto spadlo ze sedmého patraVideo: Reuters

 
Článek

K nehodě došlo již 13. července, ale policie města Austin video incidentu ukázala veřejnosti až tento týden, uvedla agentura Reuters.

Na záběrech je vidět automobil, který se u garáže otáčí, když v tom ho lehce zasáhne BMW, které tvrdě dopadlo na zem. Okolo poškozeného vozu se rychle seběhli svědci nehody a po chvíli vyprostili ven jeho řidičku.

Žena utrpěla vážná zranění, která ji ale neohrožovala na životě. Podle webu Fox News si spletla brzdu s plynem a prorazila bezpečnostní lana na okraji budovy.

K podobné nehodě došlo v této garáži už loni v září. Řidič tam tehdy taktéž prorazil ochranná lana, jeho vůz na nich ale zůstal viset na úrovni devátého patra. [celá zpráva]

Parkovací dům je momentálně uzavřený a probíhá jeho kontrola.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám