Hlavní obsah

Berlusconi podvádí manželku s pěti dívkami najednou

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Bývalý italský premiér Silvio Berlusconi dostal od své manželky veřejný políček. Jenže vrcholný politik si z toho moc nedělá. Ve své vlasti hájí konzervativní postoje, do nichž zřejmě patří harém. Jedině tak se dá vysvětlit fotografické svědectví italského magazínu Oggi, na němž Berlusconi dovádí a osahává pět mladých dívek.

Článek

Ty přitom měly být zaměstnány jako asistentky jeho televizní společnosti, ve skutečnosti ale měly na starosti jiné Berlusconiho potřeby. Snímky ho totiž zachycují na zahradě soukromé vily, kde si užívá jejich pozornosti. Na obrázcích se s nimi drží za ruce, dvě z nich drží na klíně a dokonce jedné přejíždí zepředu pod tričkem.

V únoru se přitom sedmdesátiletý politik veřejně hluboce omluvil své manželce Veronice Lariové, s níž žije dvacet let. Podvádění tehdy označil za velký omyl a svou slabost, s níž hodlá skoncovat.

"Není rozhodně potěšená. Odpustila mu jednou, ale tohle může být poslední hřebíček do rakve. Když jste manželka a koukáte se na fotografie svého manžela, který se drží za ruce s pěti ženami, nechá si je sedět na klíně a objímá je, jakou reakci byste očekávali," řekla magazínu Oggi kamarádka Lariové.

"Pouze jim ukazoval svou vilu na Sardinii. Není co skrývat. Magazín chtěl jen dělat zlou krev," komentoval kontroverzní snímky Berlusconiho mluvčí.

Reklama

Související témata:

Související články

Berlusconimu operovali srdce

Bývalý italský premiér Silvio Berlusconi se v USA podrobil operaci srdce. Jednalo se o jednoduchý zákrok, který byl úspěšný. Informovala o tom nemocnice...

Výběr článků

Načítám