Hlavní obsah

Babyboom na druhou. V nemocnici jsou těhotné další sestry

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před pár dny obletěl svět snímek skupiny zdravotních sestřiček z porodního oddělení v pokročilém stadiu těhotenství. Teď vyšlo najevo, že ve stejné nemocnici je těhotných ještě 11 dalších sester, a to na oddělení pohotovosti.

Foto: Facebook Maine Medical Center

Osm z devíti těhotných sester z porodního oddělení zapózovalo na snímku, který obletěl internet.

Článek

Neobvyklou situací na porodním oddělení se nemocnice Maine Medical Center pochlubila v pondělí na sociální síti. Potomci se sestřičkám mají narodit mezi dubnem a červencem.

Ve středu na to zareagovala zdravotní sestřička Melanie Ann Smithgallová, když na Facebooku zveřejnila fotku zachycující další kolegyně v očekávání.

Celkem jich je na pohotovosti těhotných 11, snímek zachycuje devět z nich. Příchod potomka s partnerkou navíc očekává ještě jeden zdravotní bratr, který taktéž pracuje na pohotovosti, uvedla agentura AP.

Porody na tomto oddělení se očekávají v trochu delším rozpětí než na porodním, děti by se měly narodit od dubna do října.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám