Hlavní obsah

Auto na britské dálnici se řítilo odstavným pruhem v protisměru, zasáhl řidič kamionu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi nebezpečný kousek předvedl v úterý řidič osobního auta ve Spojeném království nedaleko Manchesteru. Po dálnici M61 se řítil v protisměru, v čemž se mu pokusil zabránit řidič kamionu, který se snažil zablokovat protijedoucímu vozu cestu.

Řidič se pokusil zastavit auto jedoucí v protisměru na rušné dálnici u ManchesteruVideo: AP

 
Článek

„Jel jsem po dálnici a viděl jsem v protisměru jedoucí auto. Blikal jsem, troubil jsem, dokonce jsem se mu pokusil zaterasit cestu v odstavném pruhu,” uvedl později řidič nákladního automobilu, který měl celou situaci nahranou na palubní kameře.

Řidič uháněl v protisměru po dálnici D11

Krimi

Řidič osobního auta se však kamionu dokázal vyhnout a objel ho po trávě u dálnice. O několik sekund později se však otočil a pokračoval již ve správném směru dál, jak je zřejmé ze záběrů, které zveřejnila agentura AP.

Daleko však nedojel, už na prvním sjezdu čekali na hříšníka policisté. Ačkoliv policie nezveřejnila podrobnější informace, dá se očekávat, že řidič se tučné pokutě nevyhne. Pozitivní informací je fakt, že při nebezpečném manévru nebyl nikdo zraněn.

Reklama

Výběr článků

Načítám