Hlavní obsah

Anistonová a Pitt chtějí rychlý rozvod

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Hollywoodští herci Brad Pitt a Jennifer Anistonová, kteří v lednu oznámili, že se rozcházejí, si přejí urychlený rozvod bez zbytečných průtahů. Oba dosavadní manželé si také nechtějí navzájem dělat naschvály a ubližovat si.

Foto: Jitka Sobotková

Kostel sv. Šebestiána na Svatém kopečku v Mikulově

Článek

Pitt a Anistonová pověřili své finanční poradce a právníky, aby upravili jejich majetkové vztahy. Úkol by měl být poměrně jednoduchý, a to i přes čtyři roky trvající manželství. Herci totiž po svatbě nikdy neměli společný účet.

Jediným oříškem by se mohla stát jejich společná nemovitost v Beverly Hills, kterou v minulosti koupili k renovaci. I tak by měl rozvod proběhnout hladce, zejména proto, že ani jeden z herců netouží po zášti či pomstě.

Naopak - Jennifer a Brad spolu i nadále zůstávají dobrými kamarády, snaží se udržovat kvalitní vztah a navíc spolu klidně dál pracují pro stejnou produkční společnost. Podle nejmenovaného zdroje z jejich okolí se prý stále stýkají, jsou si důvěrní a dokonce uvažují, že spolu půjdou na předávání filmových Oscarů.

Reklama

Související témata:

Související články

Manželství Brada Pitta je v troskách

Po čtyřech a půl letech končí manželství dalšího z hvězdných párů amerického Hollywoodu. Jak v noci na sobotu oznámily světové agentury, rozchod oznámili Brad...

Vztah Pitta a Anistonové má ještě naději

Herci Brad Pitt (41) a Jennifer Anistonová (35) se sice rozešli, rozvod však zatím neplánují. Chtějí si jeden od druhého odpočinout a nevylučují, že se nakonec...

Výběr článků

Načítám