Hlavní obsah

Americký pár informoval přátele o svém rozchodu originálním způsobem

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Američané Jonathan Mann a Ivory Kingová si svůj rozchod důkladně promysleli. Nechtěli opakovaně vysvětlovat důvod rozchodu a své přátele o něm chtěli informovat co nejšetrněji, proto o rozpadu svého vztahu natočili tříminutové hudební video, které zveřejnili na internetu. Informoval o tom deník Daily News.

Úryvek z videa, ve kterém americký pár oznamuje svůj rozchod

 
Článek

Příčina rozpadu pětiletého vztahu je sdělena hned na začátku klipu. Mann chtěl děti, ale jeho partnerka ještě ne. Video pak podle nich bylo nejjednodušším a nejméně bolestivým způsobem, jak rozchod oznámit.

„Nechtěl jsem to napsat na Facebook a tím to ukončit. A také jsem to nechtěl pořád dokolečka vysvětlovat lidem, to by bylo hodně nepříjemné,“ řekl Mann.

Video je součástí Mannova projektu, ve kterém zveřejňuje každý den jednu píseň. Tento klip už byl v pořadí 1435. písní.

„Byli jsme spolu velmi dlouho a máme hodně společných přátel, takže rozchod pro nás byl velkou věcí. Ale ostatní nás hodně podporují. Jsou rádi, že jsme to udělali a že je to mezi námi přátelské,“ dodal Mann.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám