Hlavní obsah

Američanka porodila identická čtyřčata

Novinky, mšv

Američané Jenny a Chris Marrovi mohou hovořit hned o několikanásobném štěstí. Stali se poprvé rodiči, a to hned čtyř zcela identických chlapců. Takových zdokumentovaných případů je podle lékařky Lauren Murrayové z texaské nemocnice, kde se děti narodily, jen 72, napsal server Global News.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Rodiče byli poněkud překvapeni už v listopadu minulého roku, když se dozvěděli, že čekají tři děti. O týden později na dalším vyšetření ale přišel zlom — děti jsou čtyři. „Sestra, která mi dělala ultrazvuk, se na mě šibalsky podívala. Trochu jsme se lekli, co se děje. Prý by nám to neměla říkat, ale budeme mít čtyři děti,“ vzpomíná novopečený tatínek Chris.

Rodiče vtipkovali, že na další prohlídku už nepřijdou, aby se nakonec nedozvěděli, že budou mít dětí pět. „Byli jsme v šoku, ale ze tří na čtyři to ještě jde. Navíc když jsme byli ujištěni, že jsou v pořádku,“ dodal Marr.

Jenny Marrová přivedla čtyři syny — Hudsona, Harrisona, Henryho a Hardyho — na svět už v polovině března. Jelikož šlo ale o předčasný porod, děti nemocnici opustily až začátkem května. Podle lékařky Lauren Murrayové je narození identických čtyřčat o to vzácnější, že všechna sdílela jednu placentu. „Vedla si dobře, přestože jsme se báli, aby jedno, dvě nebo tři děti nebyly o dost menší,“ uvedla Murrayová.

Čtyřčata se sice narodila do těžké doby, ale rodiče doufají, že budou prospívat a budou šťastná. „Snad tenhle příběh a naši chlapci přinesou stejnou radost i ostatním, tak jako nám,“ uzavřela Marrová.

Opice na motorce se pokusila ukrást dítě

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám