Hlavní obsah

Londýnský klub upírů hledá nové členy

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Pokud si libujete v krvi a hladké krky vašich přátel vás přivádějí do stavu beztíže, pak jste nejvhodnějšími kandidáty na členství v Londýnské skupině upírů (LVG). Ta nyní před Halloweenem hledá nové dušičky, které by s dalšími upíry pořádaly bizarní večírky, výlety do transylvánských lesů a pozorování netopýrů. Partička krvelačníků plánuje cestu i na české hrady a tajuplná místa.

Článek

Přespávání v rakvích a skutečné pití krve není přitom podmínkou členství. "Lidé, kteří mají pocit, že jsou nesmrtelní, stovky let staří, pijí někomu krev a nebo se zajímají o temné věci, jsou vítáni," řekl novinářům sedmapadesátiletý člen LVG Mick Smith. "Pití krve je tabu. Záleží na každém, co si dělá doma, ale ve skupině je zakázáno," dodává s tím, že je v podmínkách členství pití krve myšleno pouze "obrazně".

Vybraní členové budou do upírského řemesla zasvěceni během ponurého halloweenského bálu, na kterém předvedou gotické břišní tance.

Reklama

Související témata:

Související články

Existence upírů byla matematicky vyvrácena

Profesor fyziky Costas Efthimiou se nedokázal smířit s tím, že někteří lidé věří na upíry. Aby jejich pomýlení přivedl na pravou míru, rozhodl se možnost...

Výběr článků

Načítám